Vi elsker en god fest!

Smakfull TAPAS passer
enhver FEST

Det som kan feires, bør feires. Vi planlegger alt i samarbeid med deg, slik at kvelden går som smurt. Bare fortell oss hvilke ønsker dere har for festen og hvor mange som kommer, så tar vi oss av resten.

Inntil 80 gjester

Er dere over 80 gjester, så ordner vi et annet lokale til dere.

Bedrift og privat

Enten det er snakk om firmafest eller utdrikningslag er vi klare.

Mat og drikke

Vi står for smakfull mat og herlig drikke – like god som stemningen dere lager!

Fest

Vi hjelper med utstyr, mikrofon, DJ og annet for å gjøre festen komplett.

Bursdag

Hva er vel bedre enn å feire bursdag med noe alle liker? Tapas er elsket av de fleste og menyene kan man sette sammen selv. Vi tar oss av alt sånn at du kan ha det gøy. Bare fortell oss hvor mange som kommer og dine ønsker, så ordner vi resten. Vi elsker å feire bursdag sammen med våre gjester og inviterer deg på en sprakende og ballongfyllt fest sammen med oss. Årets beste bursdag? Den feires hos Escalon Mundu!

Julebord

Årets begivenhet på de fleste arbeidsplasser er selvsagt julebordet. Men er de ansatte litt lei av ribbe og surkål hvert år? Hva med å prøve et spanskinspirert tapasjulebord i stedet, der både klassiske og moderne smaker møtes? Smilet og den vennlige servicen spanderer vi – for et garantert vellykket julebord. Vi tar oss av hele arrangementet for å gjøre det enklere for deg. Du forteller oss hvor mange ansatte som kommer og hvilke ønsker dere har for kvelden, så arrangerer vi et julebord som virkelig får opp stemningen.

Jobbfeiring med tapas

Enten anledningen er liten eller stor, om dere blir få eller mange, så byr vi i Escalon Mundu på en fantastisk jobbfeiring. Gi de ansatte en smaksfest for å feire jubileum eller andre store begivenheter i firmaet. Vi planlegger alt i samarbeid med deg, slik at kvelden går som smurt. Bare fortell oss hvilke ønsker dere har for jobbfeiringen og hvor mange som kommer, så tar vi oss av resten.

After work

Etter en lang arbeidsdag er det herlig å lene seg tilbake med noe godt i glasset, sammen med gode kollegaer. Sånt blir det gode arbeidsmiljøer av. After work handler om det sosiale, om nettverksbygging eller ganske enkelt en diskusjon om fotball over bordet mens man nyter noen herlige tapasretter og noe å drikke fra vårt store utvalg av øl, vin og cocktails. Lønningspils, here we come!

Utdrikningslag

Hæla i taket! Det er tid for utdrikningslag og enten dere er en flokk venninner på jakt etter de kuleste paraplydrinkene og mimring om den gang du var singel, eller en guttegjeng som skal ha en siste fest før den store dagen, byr vi på en opplevelse du sent vil glemme. Er det en fest som (forhåpentligvis) bare skjer én gang i livet, så er det utdrikningslag. Bonus: du slipper å fryse i kebabkøen – hos oss har vi smakfulle retter, tapas og godt selskap ut i de små timer. Slips på hodet er lov!

Ta kontakt
så ordner vi resten!

Ring oss

Skriv til oss

Kapasitet

Vi har drevet i over 20 år, her er hva noen av våre fantastiske kunder sier

Facebook

Google

TripAdvisor

Helt nydelig mat, kjempe hyggelige ansatte, koselig og romantisk lokale.

TripAdvisor

Vi var 5 personer som spiste fiesta tapas. Ypperlig tapas kalde og varme retter.

TripAdvisor

Kjempegod service og god atmosfære. Og tapasen er førsteklasse!

TripAdvisor

Veldig bra mat. Rask servering, og hyggelig betjening.

TripAdvisor

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter